ProIECTE

Herling Development

19B ALEXANDRU LĂPUȘNEANU

Este un complex imobiliar premium, format din 14 vile, cu câte 3 și 4 dormitoare, fiind totodată și primul proiect în care investește Herling Development.

19B Alexandru Lăpușneanu este localizat în zona Bucureștii Noi și se evidențiază prin faptul că este înconjurat de natură, în același timp, fiind aproape și de punctele-cheie ale orașului. Cele 14 vile individuale construite în cadrul proiectului se încadrează în cele mai înalte standarde de construcție, fiind utilizate în acest scop doar materiale de calitate.

Cele 14 case construite în cadrul proiectului dispun de grădină, terase spațioase, ferestre înalte ce favorizează iluminatul natural, unele având vedere și vedere la lac. Proiectul este în curs de finalizare, finisajele și compatimentarea putând fi personalizate pentru casele aflate în curs de vânzare.

Viața în cadrul comunității 19B Alexandru Lăpușneanu este una benefică mai ales pentru familii, casele fiind spațioase, cu finisaje personalizabile și compartimentări practice ale încăperilor, cu străzi neaglomerate și cu magazine și școli aflate în apropiere imediată. De asemenea, Pădurea Băneasa se află în imediata apropiere a complexului, fapt ce oferă o alternativă relaxantă de petrecere a timpului pentru rezidenți.

Proiectul le oferă rezidenților posibilitatea de a se bucura de un stil de viață confortabil, modern și sigur. Împrejurimile caselor din cadrul 19B Alexandru Lăpușneanu sunt liniștite, sigure, neaglomerate și cu vegetație suficientă pentru a beneficia de un aer cu poluare minima. De asemenea, ansamblul rezidențial este securizat și administrat de personal angajat în acest scop, pentru a maximiza confortul locatarilor.

Viitorii rezidenți ai proiectului 19B Alexandru Lăpușneanu vor beneficia nu doar de liniște și confort, ci și de o locuință eficientă din punct de vedere al consumului de resurse. Casele sunt construite din materiale sustenabile, impactul asupra mediului înconjurător fiind minim.

Vrei să afli mai multe despre proiectele Herling Development?

Scroll to Top
Scroll to Top